Kombinera de grekiska öarna Patmos och Samos i sommar

Charterbolaget Apollo utökar möjligheterna till att kombinera olika resmål på semestern och öppnar även upp nya resmålet Patmos i unik kombination med Samos.



Apollos kombinationsresor har varit populära i flera år med ett stort urval av resmål i Grekland och Kroatien. Nu utvidgas satsningen ytterligare med nya möjligheter att kombinera, olika reselängder och nya resmål.  

- Många önskar två veckors semester men med två resmål, andra kanske bara har en vecka på sig och vill uppleva så mycket som möjligt. Våra kunder har olika behov och det vill vi fira, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.  

- Därför lanserar vi nu fler kombinationsresor där kunderna kan skräddarsy sin drömresa och vara borta i en, två eller tre veckor. Du kan till exempel göra den fantastiska kombinationen med fem dagar på strandparadiset Naxos och avsluta med två dagar på ett läckert hotell på legendariska Santorini, säger Sandra Miller Kinge.  




För den som kan ta en längre semester kan du med de nya möjligheterna kombinera tre olika resmål på en två veckors resa. Den som föredrar det genuina Grekland kommer att uppskatta den nya kombinationen Samos och Patmos. 

 - Ön Patmos kännetecknas av otaliga kapell, kyrkor och kloster som skapar en nästan meditativ karaktär, det är resmålet för den som vill uppleva det genuina, lokala och äkta Grekland där du strosar i små gränder med prunkande bougainville och njuter av magiska solnedgångar, avslutar Sandra Miller Kinge.

Av Agneta Nisbeth

Foto Apollo

Kommentarer