Nu kan du köpa Solresor hos Ticket

Solresor säljs nu hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. Genom samarbetet ökar resebolaget sin närvaro på flera orter runtom i landet och Ticket kan därmed sälja resor till Azorerna, Kanarieöarna och Madeira, totalt erbjuds 60 destinationer till 15 länder hos Solresor. 




Som vi skrivit tidigare här på sajten är nu - sedan 2020 - Solresor en del av Rolfs Travel Group där Sveriges största gruppresearrangör Rolfs Flyg & Buss ingår. Huvudkontoret för båda affärsområdena finns i Göteborg.  

– Vårt utbud av resmål och hotell växer stadigt och Solresor har som mål att bli en av Sveriges största arrangörer av klassiska sol- och badresor. Jag är oerhört glad att Ticket vill erbjuda Solresor i sitt utbud, säger Emanuel Karlsson, VD för Solresor och Rolfs Flyg & Buss.  

–  Det är jättekul att återigen kunna erbjuda Solresor till våra kunder, och vi är övertygade om att det kommer vara ett mycket uppskattat komplement till vårt utbud. Vi är även glada över att kunna bredda vårt samarbete med Rolfs Flyg & Buss till att nu omfatta både gruppresor och sol- och badresor, säger Mirja Epäilys, produktchef på Ticket. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild

Kommentarer