Apollo satsar på spanska favoriter

Nu lanserar Apollo resor till de spanska favoriterna Mallorca och spanska solkusten, Costa del Sol, från avreseorter i hela Sverige.



- Är det några resmål som kan definieras som semesterklassiker för oss svenskar är det Costa del Sol, den spanska solkusten, och mångas favorit Mallorca. Svenskar har rest till båda dessa destinationer i många år och det är med glädje vi kan välkomna våra kunder tillbaka till våra klassiska resmål från flera orter i hela landet. säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo.  

Malaga med sin storstadspuls, shopping och sitt helt fantastiska Picasso Museum medan grannorten Marbella är mer känt för jetsetliv och exklusivitet. Orterna Estepona och Nerja som är några av svenskarnas favoriter erbjuder mer tillbakalutad semester och sydspansk atmosfär.  Mallorca är en klassisk semesterfavorit för många, mixen av storstad, stränder och pittoreska spanska byar är unik.   

- Att kunna erbjuda paketresor till några av svenskarnas favoritdestionationer i Spanien igen är fantastiskt. Bredden på aktiviteter och blandningen av silkesmjuka stränder och genuina bergsbyar är otrolig säger Sandra Miller Kinge.    

Apollo kommer att ha avresor till Malaga från:  

Stockholm  Luleå Umeå Skellefteå Malmö Linköping Göteborg  Kiruna Köpenhamn  


Till Mallorca reser du med Apollo från: 

Stockholm Köpenhamn Kiruna Visby Luleå Umeå Göteborg 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer