Fotboll i fokus på semestern

I ett nytt samarbete med Svenska Fotbollsakademin erbjuder resebolaget Apollo nu möjligheter för barn och ungdomar att utvecklas inom fotboll under semesterresan utomlands med familjen. 



Upplägget som sägs passa ungdomar mellan 8 och 16 år kommer att finnas på ett antal utvalda sporthotell som finns i Apollos utbud; Playitas Resort och Porto Myrina – powered by Playitas samt Levante – powered by Playitas under sportlov, höstlov och sommarlov.  

– Vi ser att fler vill ha en aktiv semester och vet att det finns ungdomar som vill spela fotboll på resan även utan lagkompisarna. Vi är glada att vi på Apollo Sports kan erbjuda dessa talanger riktigt fin träning på flera sporthotell även på en resa med familjen, säger Daniel Giray, Sportchef Apollo.    

Apollo erbjuder nu - i samarbete med Svenska Fotbollsakademin - unika utvecklings-veckor  för barn och ungdomar mellan 8 och 16  år under ledning av professionella instruktörer.

  - Vi på Svenska Fotbollsakademin ser fram emot det utökade samarbetet med Apollo och fler camper än någonsin där vi verkligen ger möjlighet att förfina spelarnas färdigheter i allt från tekniskt utförande till spel, säger Kristofer Hammarlund, marknadsansvarig på Svenska Fotbollsakademin.   

- Kombinationen av att få träffa nya fotbollskompisar och träna tillsammans med bästa möjliga träningsförutsättningar är onekligen inspirerande. Att dessutom få göra det i solsäkra omgivningar är ett litet plus i kanten, avslutar Kristofer.   

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo 

Kommentarer