Nu kan du resa till Mykonos med Apollo

Den grekiska ön Mykonos lockar resenärer världen över och nu erbjuder Apollo resor dit i sommar. Till en början i kombination med Naxos och Santorini. 



Researrangören satsar nu lite extra på ögruppen Kykladerna som länge varit en populär utgångspunkt för många öluffare.Tidigare har man kunnat kombinera både Naxos, Ios och Milos med Santorini och nu har man en ny ö på listan nämligen kändisarnas favoritö Mykonos.   

- Mykonos har länge varit kändisarnas favoritö mycket tack vare öns stora utbud av läckra hotell, trendiga strandbarer och Instagram-vänliga gränder och byar. I kombination med de två andra öarna Santorini och Naxos får man med Mykonos en kombination som innehåller det bästa Grekland har att erbjuda, en exklusiv upplevelse för den som vill ha det lilla extra, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef Apollo.  




Apollos gäster kan kombinera en trestegsresa med fem nätter på Naxos, fyra på Mykonos och avsluta med fem nätter på Santorini. På legendariska ön Mykonos har resenärerna hela sju utvalda hotell att välja på, uppger researrangören i ett nytt pressmeddelande  

 - Kykladerna är verkligen en unik ögrupp, här har varje ö sin unika särprägel, från Naxos gyllene sandstränder, exklusiva Mykonos till Santorinis glamorösa miljöer, vi vill göra det enklare för våra kunder att inte bara upptäcka öarna utan verkligen lära känna den här fantastiska ögruppen, säger Sandra Miller Kinge.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer