Resebyrån Ticket blir återförsäljare till Islandia med resor till Island

Islandia är en av Nordens ledande specialister på resor till Island. Nu gör varumärket entré hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. 



Det innebär att svenskar som vill resa till Island, Färöarna eller Grönland med Islandia kan hitta sin resa hos Sveriges största privatresebyrå-kedja. Förutom Island erbjuder Islandia även paketresor till Färöarna och Grönland.   

- Vi är väldigt nöjda med det nya samarbetet och ser fram emot att främja Island som ett spännande och intressant resmål till Tickets kunder, inte minst nu när alla restriktioner försvinner på Island den 25 februari och landet välkomnar alla resenärer utan krav på varken covid-test eller vaccinationsbevis, säger Ivar Ottosson, VD för Islandia.  

Resebyrån Ticket grundades 1989 och är Sveriges största privatresebyrå-kedja. Tickets kunder får därmed tillgång till färdiga rundresor såväl som skräddarsydda paketresor med Islandia och deras katalog att hämta i alla Tickets butiker.  

- Vi är oerhört glada över detta samarbete med Islandia, vi vet att detta är en efterfrågad produkt hos våra kunder och det är jättekul att äntligen kunna erbjuda en Islandsprodukt med så stor bredd, säger Mirja Epäilys, Produktchef på Ticket.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ticket

Kommentarer