Ticket kommer nu sälja sportresor från OLKA

Kul nyhet för alla som vill se mer sport under utlandsresan. OLKA Sportresor är en av Sveriges större företag inom sportresor. Nu kommer de att säljas hos Tickets samtliga 49 butiker i landet. 



Det innebär att svenskar som vill se fotboll, tennis eller Formel 1 på semestern kan boka hela sin resa hos Sveriges största privatresebyrå-kedja Ticket. OLKA Sportresor grundades 1978 och är ett känt varumärke i resebranschen inom sportresor som fotboll, tennis och Formel 1. 

 - Vi är väldigt glada och stolta att Ticket har valt att inleda ett samarbete med OLKA Express för inköp av sina biljetter för sportresor. Vår ambition har det senaste året varit att stärka vårt erbjudande med fler klubbar, ligor, sporter och events och då är det såklart extra kul att vi får chansen att inleda den här typen av samarbeten, säger Joel Gustafsson, VD för OLKA Sportresor.  

Genom samarbetet får Tickets kunder nu möjlighet att boka skräddarsydda sportresor med flyg, boende, transfer och matchbiljetter inkluderade efter behov. 

 - Att kunna erbjuda våra kunder biljetter till sportevenemang är jätteroligt. Detta är en upplevelse som både kan vara en krydda på semestern eller huvudsyftet med hela resan, och det är något vi såklart är glada över att nu ha i vårt utbud så att kunderna kan boka hela resan på ett ställe, säger Mirja Epäilys, Produktchef på Ticket.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Ticket

Kommentarer