Danskvällarna är tillbaka på Liseberg i sommar

Hör upp alla dansvänner! Efter två års pandemi-paus är danskvällarna på Lilla Scenen på Liseberg i Göteborg tillbaka i sommar, med många kända dansband på scenen. 



Sommaren startar med den nya satsningen Dansweekend – en hel helg den 2–4 juni, fylld med dans i Hamnområdet på Liseberg. Streaplers, Donnez, Larz-Kristerz, Martinez, Lasse Stefanz och många fler av landets dansband uppträder. Totalt väntar 21 danskvällar med livemusik och hela 24 olika band gästar den anrika dansbanan på Liseberg under sommaren. Det kommer bli två populära dansband per kväll, mat & dryck och god stämning förväntas locka publiken till Lilla Scenen (Polketten). 

– Dans har länge varit en stor del av Lisebergs historia och underhållningsutbud. Nu provar vi något nytt och ordnar en hel helg för danspubliken för att starta säsongen på bästa sätt, säger Johan Gummesson, artistbokare och projektledare Liseberg. 

Därefter följer danskvällar hela sommaren fram till 20 augusti. Hela programmet finns på liseberg.se. Biljetter till sommarens danskvällar släpps 20 april. Varje onsdagsförmiddag med start 8 juni besöks också Lilla Scenen (Polketten) av stadens pensionärer för lite stillsammare dans tillsammans, den så kallade Elvadansen som har fri entré.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild från Liseberg

Kommentarer