TUI satsar på Karibien i vinter

Charterarrangören TUI utökar sitt utbud med två nya resmål till den kommande vintern. Direktflyg från Stockholm till Dominikanska republiken börjar i november och till Jamaica i december. 



Gemensamt för dessa destinationer är vita sandstränder, turkost hav och en avslappnad karibisk atmosfär. TUI vill därmed locka svenska resenärer som är nyfikna på att utforska Karibien och man kommer att flygas dit med direktflyg, med TUIs egen Dreamliner. 

- Tillskottet av Jamaica och Dominikanska republiken är nästa steg i att utöka vårt vinterprogram på en marknad där intresset för utlandsresor är stort. Med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn får våra Svenska kunder en enkel möjlighet att uppleva två spännande destinationer som vi ser fram emot att välkomna dem till, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.



Så här skriver TUI om Jamaica, där man landar på Montego Bay airport:

"På Jamaica kommer resenärerna att hitta gräddvita karibiska stränder, ett turkost hav, en avslappnad atmosfär och palmer som verkar svänga i takt med reggaemusik. Sevärdheter på Jamaica inkluderar Dunn´s River Falls och Bob Marleys födelseplats, Nine Mile. Populära att besöka är också öns berömda romdestillerier. Hotellstandarden i Jamaica är hög och det finns ett urval av alternativ för både familjer, såväl som för mer vuxna smaker". 



Så här skriver man om Dominikanska republiken:

"I Dominikanska republiken är det musiken som får en att röra på höfterna framförallt merengue och bachata. Dominikanska republiken är känt för sitt tropiska klimat och långa sandstränder kantade av palmer. Det turkosglittrande havet har en medeltemperatur på cirka 26–28 °C. Öns korallrev är perfekta för snorkling och dykning. I TUIs utbud av hotell erbjuds bland annat högkvalitativa all inclusive-hotell". 

Av Agneta Nisbeth

Foto: TUI

Kommentarer