Äntligen var den tillbaka - Knivsta marknad

 Egentligen är Knivsta marknad inte så märkvärdig i sig, den har fullt med marknadsstånd som säljer allt kanderade äpplen till färgglada ballonger och ett litet tivoli för barnen. Men den har ändå varit väldigt efterlängtad... 


På grund av pandemin så har de flesta av landets olika marknader fått ställa in sina årliga aktiviteter men nu så har vi äntligen kunnat samlas i vårt lilla Knivsta för att gå på marknad. Denna gång hade man ställt upp alla stånd runt CIK, vår idrottshall och konsertarena. Bakom huset fanns detta år ett riktigt stort tivoli för barnen med många olika åk-aktiviteter, ni ser själv på bilden ovan.



Naturligtvis fanns det också mycket prylar att köpa här, från granna ballonger till mat av olika slag, som kanderade äpplen. Vissa saker köpte man med sig hem andra åt man på plats. För mig blev det en hemgjord italiensk glass som verkligen smakade gott.



Mycket folk fanns också på plats, det kändes verkligen som detta var ett evenemang som man riktigt längtat efter, speciellt för dem med mindre barn. Hoppas nu verkligen att vi inte behöver vänta flera år på nästa gång marknadsstånden slås upp i vår lilla kommun.




Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer