Försäljningen av resor högre nu än innan pandemin hos Apollo

Charterbolaget Apollo - som är en del av DER Touristik med REWE group som ägare - konstaterar att vårens försäljning lyfter över de nivåer som fanns innan pandemin.   



Vi vill verkligen resa som aldrig förr. Försäljningen under första delen av 2022 har legat över försäljningen 2019 avslöjar Apollo i ett nytt pressmeddelande. De menar att återhämtningen nu är på väg efter pandemin och trenderna inom resandet är fortsatt gamla trygga destinationer och en aktiv semester.   

För att möta den starka efterfrågan på just aktivitet under semestern öppnade Apollo under maj månad därför två nya sporthotell i Grekland; Porto Myrina -powered by Playitas på ön Limnos samt Levante - powered by Playitas på Rhodos. 

- Med glädje ser vi hur försäljningen är tillbaka på högre nivåer än före pandemin och jag konstaterar att vi med fler starka hotellprodukter och denna nya supertrio i ledande befattningar här på Apollo blir ännu starkare i våra satsningar framöver säger Leif Vase Larsen, VD DER Touristik Nordic. 

Vi kan väl tillägga att på bilden ovan ser ni Hotel Sentido Galomar på Madeira som har tilldelats "Prémio de sustentabilidade 2021" för sitt arbete med hållbarhet. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer