Ha en underbar midsommarafton!

Idag är det åter dags för Midsommarafton och jag gissar att det kommer ställas till med fler fester än vad som gjordes under pandemin. Men vad ni än ska göra under dagen så önskar jag er en underbar fredag!



Precis som vanligt kommer jag även detta år att ordna en liten fest utomhus i min trädgård, för jag älskar verkligen att fira midsommar. Det behöver inte vara så krångligt, tillgjort eller dyrt heller för den delen, bara man kan fira dagen med sina vänner. Jag har förmånen att ha en trädgård med uteplats där kan kan sitta även om det regnar lite, vid storm så brukar jag bara flytta det hela inomhus. Numera har jag heller ingen midsommarstång men det är lika kul utan lekar och dans, bara man kan umgås i den underbara naturen.




Jag vet att många av er måste jobba eller kanske sitter fast i stan under dagen, om ni är lediga ta er ändå ut i naturen för den får i alla fall mig att må mycket bättre. När jag bodde i Årsta, utanför Stockholm, så bjöd jag ändå in till en liten midsommarfest i höghuset och hade på morgonen vandrat ut längs Årstaviken för att plocka lite vilda blommor i skogen. Lite sill och färskpotatis till det och kanske något annat gott att äta så har du ändå fått känslan av sommar...




Här kommer ytterligare en bild av blomsterprakten och grönskan som finns ute i naturen just nu. Så njut av midsommaren och för er som måste jobba - hoppas dagen ändå blir bra! Och passa på att ge er ut i naturen så fort ni kan!

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer