Inga köer och passhets i Lofsdalen...

Årets sommar verkar gå till historien för de långa köerna på flygplatser i Europa och att boka tid för nytt pass är lika svårt som att vinna på lotto. Det har Destination Lofsdalen tagit fasta på i ett nytt pressmeddelande.



Så nu, som en motvikt till resekaoset, vill Lofsdalen, fjällbyn i södra Härjedalen, belysa fördelarna med att semestra i fjällen. 

Här listas fördelarna i pressmeddelandet från Destination Lofsdalen, med glimten i ögat kan man kanske tillägga...  

1. Gott om plats - inga köer 

Glöm proppfyllda avgångshallar där ni står som packade sillar. Lofsdalens fjällvärld bjuder på fjälläventyr för hela familjen - med minimala köer och på stor yta. Med vandringsleder genom skog och på kalfjäll, cykelleder utförs, på platten och uppför samt fiskemöjligheter i sjöar och tjärnar erbjuder Lofsdalen fjälläventyr med mycket utrymme. 

2. Öppna gränser till Härjedalen - inget behov av pass 

Susa genom sommarsverige - helt utan pass. Gränserna mellan landskapen är öppen så det finns ingen anledning till ångest kring att boka passtid - lägg energi på drömmen om fjället istället. Det enda passet du behöver tänka på är bikepasset till downhillcykligen och trailpasset till stigcyklingen. Dessa pass köper du enkelt på lofsdalen.com. Helt utan krav på förbokning, kö eller med risk att bli utan. 

3. Ta med dig bilen - ingen oro för parkering 

Gratis parkering i hela Lofsdalen. För dig som kommer med elbil finns ett antal laddstolpar vid Lofsdalens Fjällanläggningar samt vissa boenden går att boka med egen laddstolpe. Glöm förbokning, dyra avgifter och transfer i gryningen - i Lofsdalen är det smidigt.  

4. Checka in när du vill - inget behov av marginal 

Ditt bokade boende står redo kl. 15.00. Därefter kan du i lugn och ro checka in - när det passar dig. Glöm timmar av marginal och oro för att hinna med check-in.    

5. Packa hur mycket du vill - ingen oro för hur mycket väskan väger 

Lofsdalen har plats för hur mycket bagage som helst - vågar är inget som används. Ta med så mycket du orkar bära eller vad som finns plats i bilen.  

6. Garanterat svenskt kaffe 

Finns det någon större oro än att det inte ska finnas svenskt kaffe på hotellet? Lugn, i Lofsdalen garanterar vi svenskt kaffe. Semestern är räddad. 


KORT SOMMARFAKTA LOFSDALEN 

8 st familjevänliga downhill-leder i Lofsdalen Bike Park Stigcykling för hela familjen i Lofsdalen Fjällpark MTB Flera utmanande XC-leder, bland andra favoriten Stenrutsleden MTB 150 kilometer vandringsleder bland storslagna fjäll Aktiviteter på Lofssjön med badbrygga samt uthyrning av båt, kanot och SUP (stand up paddle boards) Närliggande fiskrika sjöar, åar och fjällbäckar Vildmarksäventyr med möjlighet att se både björn, ren, älg, räv och järv på nära håll Aktivitetshus med bowlinghall och lekland samt Padelhall med fem banor 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Destination Lofsdalen

Kommentarer