Norwegian startar inrikesflyg - till Gotland från Arlanda

Den 6 juni startar Norwegian den nya inrikesrutten till Visby, direkt från Stockholm Arlanda till Visby på Gotland.


Det betyder bland annat att resenärerna når Visby inom en timme, under hela sommaren. Rutten är Norwegians fjärde inrikeslinje i Sverige. 

− Vi ser fram emot att starta sträckan mellan Arlanda och Visby. Med sex flygningar i veckan till Gotland kan våra resenärer enkelt nå en av Sveriges vackraste öar. Vi upplever också ett ökat intresse för Gotland från utländska resenärer, som upptäckt öns fina sevärdheter. Vi har trafikerat sträckan tidigare med riktigt bra erfarenheter, så vi ser fram emot att återigen välkomna våra passagerare ombord mellan Stockholm och Visby, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell chef på Norwegian.  

Flygningarna startar den 6 juni med sex avgångar per vecka. Rutten är Norwegians fjärde inrikeslinje i Sverige då bolaget, förutom Arlanda-Visby, även flyger till Luleå, Umeå och Kiruna direkt från Arlanda. Politikerveckan i Almedalen 3–7 juli och Medeltidsveckan 7–14 augusti är bara två av alla tillfällen då extra många lockas till Gotland. I år fylls ön även av artister som bjuder in till konserter under hela sommaren..

Av Agneta Nisbeth

Foto: Norwegian 

Kommentarer