Premiär för nya SkiStar Stockholm

I midsommarhelgen var det premiär för nya SkiStar Stockholm Hammarbybacken: En året-runt-satsning som ska locka nya besökare.



Som en följd av det stora besökstrycket till SkiStars även sommartid öppnar nu ett nytt äventyrscenter för alla aktiva stockholmare och besökare mitt i storstaden. Häromveckan invigdes de nya attraktionerna SkiStar Klätterpark, Mountain Coaster och Mountain Tube med bland andra SkiStars ambassadör Nils van der Poel närvarande, tillsammans med organisationen Kompis Sverige, Stockholms stads finansborgarråd Anna König Jerlmyr samt idrottsborgarrådet Karin Ernlund. 

- Tack vare vår sjätte destination Stockholm Hammarbybacken kan vi göra storstaden lite aktivare och lite roligare med kittlande och utmanande attraktioner för alla som letar efter rörelseglädje och minnesvärda upplevelser mitt i stan. Med satsningen hoppas vi att kunna bidra till att få fler människor i rörelse och samtidigt njuta av Stockholms bästa utsikt, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar. 

Med nya SkiStar Stockholm Hammarbybacken får även alla stockholmare och besökare tillgång till konceptet mitt i stan. Dessutom är flera av aktiviteterna tillgängliga året runt. 

- Vi är väldigt stolta att redan till midsommarhelgen kunna öppna upp flera av nyheterna för allmänheten och vi hoppas att det ska finnas något för alla i nya, familjevänliga Stockholm Hammarbybacken. Och vi slutar inte här. Under sensommmaren introducerar vi först i Sverige modern skidåkning med SkiStar Summerski och Vallestigen; en rolig aktivitetsbana för de minsta som vill ta sig upp till toppen, säger Jonas Bauer, affärsutvecklingschef på SkiStar. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: SkiStar

Kommentarer