Från Malmö direkt med tåg till Oktoberfesten i München

Gillar du att drick öl och drömmer om att vara med på den riktiga festivalen i Tyskland? Tågföretaget Snälltåget kör nu direkt till den traditionsenliga Oktoberfesten i München. 




Avgången till Tyskland och München avgår klockan 17.00 söndagen den 25 september,  med ankomst till München på morgonen dagen därpå. Hemresa sker onsdag eftermiddag 28 september, med ankomst Malmö torsdag morgon. Med på tåget har finns även Snälltågets egen restaurangvagn "Krogen" som just vid detta tillfälle har en meny som passar till de bayerska festligheterna. 

- Oktoberfesten i München lockar många människor och vi vill naturligtvis att man ska kunna resa dit på ett klimatsmart och trevlig sätt direkt till festligheterna och sätter därför in ett direkttåg vid ett tillfälle i September, säger Marco Andersson, försäljningschef för Snälltåget. 

- Tågresan ska vara en del av upplevelsen och vi uppmanar därför resenärerna att klä sig för Oktoberfest redan när man går ombord, fortsätter Marco. 

Den berömda Oktoberfesten har varit inställd i två år - naturligtvis på grund av pandemin. Årets Oktoberfest är den 187:a och pågår från 17 september till 3 oktober 2022. 

Lite info om resan; Tåget stannar även vid Köge Nord utanför Köpenhamn, dit man kan resa med S-tog från och till Köpenhamn.  Snälltåget säljer tågresan fram och åter och boendet i München bokar resenären på egen hand. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Snälltåget

Kommentarer