Lunch i solen vid Knivsta Stationshus

Det är alltid härligt att kunna ta vara på solen nu när det blivit mer av regn- och ruskväder. Så häromdagen tig jag mig en god lunch i Knivsta när jag ändå skulle göra lite ärenden.



Numera finns det två foodtrucks hela veckorna (nästan) vid vårt bästa "nattställe" här i Knivsta, Stationshuset som jag också skrivit om tidigare här på sajten. Det är en medlemsklubb på helgerna med musik, frågesporter, spel, liveuppträdanden och mycket mer men du kan komma med som gäst också, fast då får du inte medlemspriser på den lokala ölen från Stationshuset. 



Så här ser Stationshuset ut, bilden är tagen från ett annat tillfälle. Nu har de nämligen skaffat fram två olika foodtrucks som inte bara står där utanför på fredag eftermiddag och kväll samt under lördagen som stället annars är öppet, utan hela veckan förutom söndag och måndag. Så jag passade på att äta lite mat från en av dem, en läcker pokébowl med räkor, bara så gott! 




Så lägger jag upp denna bild som jag tog en regnig dag, då jag plockat in lite blomster från trädgården för att njuta av sommarens fröjder inomhus. Hoppas ni alla får en fortsatt fin vecka!

Text och foto: Agneta Nisbeth 

Kommentarer