Nyhet för alla golfälskare - TUI startar samarbete med Greenfee365

Charterbolaget TUI har startat ett nytt samarbete med företaget Greenfee365 – en kul nyhet för alla golfälskare som vill tillbringa några eller alla sina semesterdagar på golfbanan.



Nu kan alla TUIs kunder boka sina golfrundor både hemifrån och på plats under sin resa. Det nya samarbetet betyder att Greenfee365s snabbt växande antal golfbanor automatiskt kommer att visas på TUIs hemsida, så det ska bli lättare för golfare att hitta, boka och spela under sin semester. Tillsammans kommer företagen också att förbättra relationen mellan golf och resor.   

- Aktiviteter under semestern är en växande trend bland svenskarna. Detta samarbete är en perfekt kombination för våra kunder. Med vårt utbud av hotell runt om i världen, tillsammans med Greenfee365:s innovativa bokningsplattform, kan vi erbjuda golfälskare en fantastisk möjlighet att enkelt planera hela sin golfresa redan innan sin semester, säger Tommy Serban Kommersiell Direktör på TUI.   

TUI erbjuder hotell med fokus på golf både under sommaren och vintersäsongen och de har redan ett flertal hotell i närheten av golfbanor som är bokningsbara via Greenfee365 och TUI. Några populära resmål för golfälskare under sommaren är Spanien, Portugal, Turkiet och Cypern medan resmål som Thailand och Kanarieöarna toppar listan under vintersäsongen. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: TUI

Kommentarer