Therese Johaug blir Apollo Sports nya ambassadör

Therese Johaug blir ambassadör för Apollo Sports och kommer arrangera träningsresor fyllda med tuffa sessioner och inspirerande föreläsningar om mental hälsa.



Apollo ingår nu ett samarbete med en av Norges största idrottspersonligheter någonsin; Therese Johaug. Den tidigare världsmästaren och olympiska guldmedaljören blir Apollo Sports ambassadör och lanserar en egen träningscamp i Apollo Sports regi redan i september. Therese Johaug - som tidigare i år avslutade sin framgångsrika karriär - arbetar fortsatt med den norska damskidåkningen samt driver eget klädmärke. Nu utökar hon sitt arbetsfält genom Apollo Sports där hon ska driva en träningscamp för att ge tillbaka av sina träningstips och sprida sitt stora engagemang för hälsa.   

 – Therese har ett driv som är unikt och ett engagemang för idrotten, unga idrottare och hälsa som är otroligt! Hennes inspirerande personlighet och hennes kunskap kring hälsa och träning blir ett otroligt tillskott till oss på Apollo. Vi ser fram emot vad vi kan skapa tillsammans, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo. 

Träningsresan som kommer att heta Johaug Recharge kommer att innehålla följande; 

"Den blir ett unikt koncept utformat för att fylla på med energi genom varierad träning, inspiration, vila, hälsosam mat och välbefinnande. Det blir en vecka fylld med tuffa träningspass i form av styrka, kondition, yoga, pilates och dans samt i tillägg inspirerande föreläsningar om mental hälsa och såklart gemenskap.  Resan passar dig som redan tränar lite och vill utmana dig själv, men det är långt ifrån ett krav att vara topptränad. Passen kommer att anpassas till olika nivåer så att alla ska känna att de behärskar träningen" skriver Apollo i ett nytt pressmeddelande.   

- Dette blir kjempegøy! Jeg ser virkelig frem til å ha med mange motiverte sprekinger på treningscamp i helt rå og fantastiske omgivelser og treningsfasiliteter. Vi skal ha det moro, bli motivert og lære av hverandre og komme hjem med masse overskudd og gnist etter en uke sammen på Limnos, säger Therese Johaug.   

Johaug Recharge äger rum den 18-25 september och går till Porto Myrina - powered by Playitas på ön Limnos.  

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer