Drop-in bröllop på Rånäs slott i vinter

Det stundar bröllopsyra i vinter på Rånäs Slott, så känner du och din partner för att gifta er så har ni chansen här.



Lördagen den 10 december 2022 - är det åter dags för slottets populära arrangemang "Bröllopsyra på Rånäs Slott". Det är slottets egna variant på drop-in bröllop, där de erbjuder sin weekendgäster en möjlighet att viga sig på plats under vistelsen. Slottet har hand om all planering och det enda som brudparet behöver ta med sig är en giltig hindersprövning. Så här skriver de i ett pressmeddelande:

"Under de senaste åren har vi kunnat erbjuda våra weekendgäster detta koncept vilket varit mycket uppskattat. Här får gästerna sitt alldeles egna slottsbröllop utan att behöva hyra hela slottet. En get-away på tu man hand eller med de närmsta vännerna och familjen närvarande. Efter sommarens Bröllopsyra den 13 juli, hade vi många på väntelista och vi öppnar nu upp för ännu ett datum. Denna gång i gnistrande vintertid - närmare bestämt lördag 10 december. Leve kärleken säger vi!" 

Det var den kulturintresserade familjen Reuterskiöld som en gång lade grunden till det Italien-inspirerade slottet på 1800-talet. Idag erbjuder slottet 50 hotellrum, sju konferenslokaler, restaurang, spa, sjöbastu och en rofylld slottspark. 6 mil från Stockholm och 3 mil från Arlanda.  

Av Agneta Nisbeth

Foto: Tånäs slott 

Kommentarer