Fortsätter satsa på fjällturism - även under sommaren

Året-runt-satsningen fortsätter hos SkiStar: de investerar nu ytterligare 67 MSEK för att satsa mer på sommarsäsongen.



Intresset för en aktiv semester på hemmaplan håller i sig. Så säsongen fortsätter hos fjällturismbolaget SkiStar under sensommaren och hösten med flera evenemang och aktiviteter för stora och små, som Järv äventyr, She Rides och Livsnjutarweekend med SkiStars ambassadörer. Dessutom satsas det på fler nyheter redan till nästa sommar. 

-Vi fortsätter att möta efterfrågan på att besöka oss året runt med aktiviteter för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna. Många har provat på och nyttjat våra aktiviteter i sommar med alltifrån trail- och downhillcykling till klätterparker och liftbaserad vandring i den fantastiska skandinaviska fjällmiljön. Därför investerar vi ytterligare 67 MSEK i vår sommar- och höstsatsning Sports & Adventures med flera nyheter på våra destinationer redan till sommaren 2023, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar AB. 

Sommarsatsningen i nya Stockholm Hammarbybacken har varit en succé och i början av september öppnar dessutom SummerSki -Norra Europas största sommarskidåkning på konstgräs. Investeringen i Sports & Adventures gör att både fler cykelleder och befintliga aktiviteter kommer att vidareutvecklas men också att nya tillkommer. Med tilläggsinvesteringen på 67 MSEK görs totalt investeringar på 622 MSEK det kommande året för både sommar- och vintersäsongen.  

-Vi stolta över att kunna bidra till en mer levande landsbygd, fler arbetstillfällen och en besöksnäring som växer och ständigt utvecklas tack vare vår året-runt-satsning, både i Sverige och Norge, avslutar Stefan Sjöstrand.  

Av Agneta Nisbeth

Foto: SkiStar 

Kommentarer