Nu kan du köpa Marie Olsson Nylanders bok om huset på Sicilien

 Jag har skrivit om boken tidigare här på sajten eftersom många av er har, precis som jag, följt henne i tv-serien om huset hon köpt på Sicilien. Nu är boken ute till försäljning.



Marie Olsson Nylander har de senaste åren blivit folkkär inredare, stylist, designer och antikhandlare med över 100 000 följare i sociala medier och ett eget tv-program. Nu finns hennes bok Det rosa huset ute i handeln. Marie älskar både det storslagna och det enkla. 

I boken får vi reda på hur man blir som Marie, hur man kan få till hennes magiska känsla i sitt eget hem. Här får vi följa med Marie Olsson Nylander till Sicilien och hennes fantastiska hem, Rosa Huset Palazzo Cirillo. Det har hela tolv rum, fem balkonger, takterrass, en hemlig trädgård och anor från 1700-talet. Ett palats där Greve Cirillo en gång huserade har nu väckts till liv av Marie och hennes familj. 



Vi får i boken ta del av Maries unika fingertoppskänsla för inredning. Inte bara storslagenheten utan också det vackra i det enkla. Stort och smått, överdådigt och sprött, exklusivt och begagnat. Du får handfasta tips på hur du själv kan göra. Dessutom får du lära känna Marie, som öppenhjärtigt berättar om sitt liv. Hon bor delar av året i det rosa huset Palazzo Cirillo på Sicilien. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild





Kommentarer