Så ser nya Pachanga Pool Club ut - öppnar i november i Göteborg

På 27 våningen, allra högst upp i Göteborgs nya skrapa, kommer i november Jacy’z Hotel & Resorts öppna sin nya Pachanga Pool Club. 


På Pachanga Pool Club kommer n hitta två våningar med pooler, bastu, solsängar och barer. Utsikten över Göteborg får du på köpet. Det är inte traditionellt spa som gäller, här blir det pool club, med inspiration och puls som från klubbarna i Miami. 

Ett helt unikt koncept, enligt ESS Groups Brand Manager Carl Lundgren:  

- Pachanga tar dig direkt till en bonfire på en rooftop garden i LA. Pachanga är en hyllning till rotting, terracotta och andra naturmaterial. När detta kombineras med mat, musik och cocktails blir upplevelsen på Pachanga något du aldrig sett tidigare. Vi ser fram emot ett avslappnat poolhäng till vardags men också episka dagsfester och sena kvällar där vissa gäster har badkläder och andra är klädda för fest, en härlig mix av människor helt enkelt. 



Receptionsdisken som du traditionellt hittar på ett SPA fylld med oljor och krämer har också ersatts, du välkomnas i stället till en champagne- och bubbelbar. Här hittar du olika bastuupplevelser, pooler och behandlingsrum. Playlisten varvas med DJ i högtalarna. En trappa upp till 28e våningen hittar du ett avslappnat poolhäng och här finns den stora baren, en öppen eldstad, loungeavdelning och Pachanga’s egna kök.

- En kul detalj är att vid varje solsäng finns en telefon inom en armlängds avstånd ifall man vill ringa och beställa direkt från baren eller köket, kanske inte helt nödvändigt men väldigt roligt berättar Carl Lundgren.


Jacy’z Hotel & Resort  och ESS Groups egen stjärnkock Frida Nilsson, har tagit fram alla matkoncept på hotellet. På menyn hittar man bland annat lobster rolls och poke bowl, du äter antingen i våningens lounge eller liggandes i någon av alla solsängar. Pachanga Pool Club håller öppet från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan. 

Upplevelsen skiftar under dagen i fråga om musik, mat och tempo berättar Jacy’z CEO Jimmy Olsson.

 - Vi startar lugnt på morgonen och vrider upp tempot under dagen där vi avslutar med en härligt stökig atmosfär på småtimmarna. Utvalda datum kommer vi därtill att arrangera pool club party. Som gäst bokar man entré till olika tider på dygnet, på så sätt kan man välja hur man vill uppleva Pachanga. Redan idag kan du boka access till Pachanga i kombination med boende. Senare i höst kommer vi även att öppna upp bokningen för "daypasses" och öppna upp möjligheten för alla som inte bor på hotellet att få uppleva Pachanga. 

Av Agneta Nisbeth

Foto Pressbilder Jacy’z Hotel & Resorts 

Kommentarer