De lyxigaste hotellen ni kan åka till med charterbolagen

De tre resebolagen som jag skriver om här, Ving, TUI och Apollo använder sig inte längre bara av direktflyg med sina charterplan - de har också några av världens mest lyxiga hotell i sina utbud. Här kan ni se några, pris är från Arlanda.



Här ovan ser ni en bild som jag själv tagit på det superlyxiga Hotel Atlantis The Palm i Dubai, ett ikoniskt hotell som jag haft lyckan att besöka två gånger, det finns med hos flera av charterbolagen - dock reser man hit med reguljärflyg, jag valde den senaste gången att åka dit med Apollo.

För några år sedan gjorde jag ett likande jobb här på sajten men nu vill jag uppdatera läget lite för er, så här är de hotell jag hittat när jag surfat runt hos bolagen.

TUI - Vietnam



Här hittade jag ett av de i mitt tycke häftigaste hotellen i Asien, nämligen arkitekten Bill Bensleys unika designhotell i Vietnam, JW Marriot Phu Quoc Emerald Bay som just ligger på semesterön Phu Quoc. Det lär vara ett av Vietnams mest instagrammade hotell och cocktailbar Department of Chemistry. Tittar man på bilder från det vackra hotellet förstår man onekligen varför.



 


På bilden ovan ser ni ett av rummen på hotellet. En vecka för två i mars nästa år kostade när jag tittade runt 41.800 kronor för två, då inklusive resa med reguljärflyg med två mellanlandningar, samt ett dubbelrum på hotellet med frukost under sju nätter.



Apollo - Dubai



Sedan går vi vidare till Apollo som kan erbjuda just det tidigare nämnda lyxhotellet Atlantis The Palm i Dubai som ligger på den konstgjorda ön Palm Jumeirah. En vecka nu i höst (26 november) skulle gå på drygt 46.200 kronor för två, då ingår direktflyg med Emirates, ett dubbelrum med fransk balkong samt halvpension med frukost och middag inklusive läsk och vatten.



Hotellrummen är fina och har allt vad man behöver, vatten fylls på dagligen och sängarna är underbart sköna. Man får antingen utsikt över havet eller så utsikt över staden Dubai med sin karakteristiska skyline samt en vy över hotellets pool och egna sandstrand nedanför.




Maten på hotellet är annars en av anledningarna att resa hit skulle jag säga, du kan välja det du vill äta från en gigantisk buffé och här finns verkligen allt, med mat från hela världen. En sak är säker, du behöver aldrig gå hungrig på detta hotell.


Ving - Teneriffa



Med Ving kan du ta dig till den soliga Kanarieön Teneriffa och det eleganta lyxhotellet Bahia Del Duque som räknas till ett av Spaniens finaste hotell som består av en huvudbyggnad och sedan 20 andra byggnader på området, alla byggda i kanarisk sekelskiftesarkitektur. 



En vecka här för två personer (7 november) inklusive flyg med charter från Vings eget bolag Sunclass, ett dubbelrum på hotellet samt halvpension, frukost och middag, exklusive dryck, kostar 40.850 kr totalt.



Här på hotellet finns både ett spa och gym att använda sig av och hotellet ligger alldeles vid stranden. 

Av Agneta Nisbeth

Foto TUI, Ving och Apollo samt Agneta Nisbeth

Kommentarer

Skicka en kommentar