Halloween på Liseberg med start den 7 oktober

Den 7 oktober slår Liseberg upp grindarna för årets Halloweensäsong och sedan den 13 september kan man boka biljetter på nätet. 




Det blir Halloweenaktiviteter som vanligt för både våghalsiga och lite mer hariga, stora som små. Under 20 dagar byter nöjesparken skepnad och besökarna möts av höstlöv, fågelskrämmor och pumpor, precis som man gjort sedan 2015. Halloweensäsongen öppnar den 7 oktober och håller öppet fram till 6 november och det finns ett begränsat antal platser per dag. Dagliga öppettider publiceras på liseberg.se, där man också hittar tillgängliga biljetter. Biljettsläpp sker tisdag 13 september.

– Vi skapar alltid upplevelser både för familjen som vill uppleva en mysig höstdag tillsammans och för de som vill utmana sina värsta rädslor. I år har vi ny kaninföreställning, aktiviteter i Kaninlandet och har dessutom ett fantastiskt familjeområde i Luna Park. Det blir dessutom hela tre skräcknyheter, men exakt vad de är håller vi på lite till…, säger Lotta Carlsbogård, chef Säsonger & Events. 

Barnvänliga områden: Kaninlandet, Stigen och Luna Park. 

Skräckhus: Korthuset, Zombie, Skogen, Vinden och en skrämmande nyhet. 

Skräckområden: Cirkus Bisarr och ett nytt oroande område.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Liseberg

Kommentarer