Norrvikens Trädgårdar bjuder på höstprakt och aktiviteter

Norrvikens trädgårdar erbjuder ett höstprogram som är fullspäckat med aktiviteter, workshops och inspiration för alla generationer.


Norrviken som ligger på Kattviksvägen i Båstad bjuder nu in till en trädgård i höstskrud och temat för hösten är kunskap och lärande - för den som vill kommer här att erbjudas en rad föreläsningar och workshops. Men den som hellre strosar på egen hand har en hel park att njuta av. Ett besök på Norrvikens trädgårdar är aldrig det andra likt. 

Här lär man nu sig att planera för våren och hur man under hösten skapar de bästa förutsättningarna för sina trädgårdar. I ”Gör rum för våren” inspireras och tipsas deltagarna till en lyckad lökplantering. Under ledning av hortonomen Emelie Cangård och trädgårdsinspiratören Annika Christensen guidas deltagarna i konsten att skapa de bästa förutsättningarna för en välmående och vacker trädgård att njuta av till våren. 

Nytt för i år är även Höstlovskul för barnen, mellan 3-4 november välkomnas alla barn till Norrviken. Det blir bland annat höstpyssel med Kristina Digman, spökmysterium och ansiktsmålning. Allt detta varvas under hösten med beskärningskurs, fruktbestämning, bukettbindning & pumpaworkshop med Hanna Wendelbo, Äpplets dag, Äppel Päppel & Kafferep med Hasse & Monica och mycket, mycket mer. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Norrvikens trädgårdar

Kommentarer