Fler lyxiga hotell ni kan resa till i vinter med charterbolagen

 Här kommer tre nya häftiga hotell som finns med i charterbolagens utbud nu till hösten och vintern. Jag har valt hotell från TUI, Apollo och Ving och så här fint och lyxigt kan ni bo om ni har råd.


Vackra och varma Thailand är alltid populärt vinterresmål.


Alla priser ni ser här i reportaget utgår från Arlanda och är på en vecka - priset inkluderar flyg dit tur och retur samt boende och frukost för två personer.


Thailand med TUI


Jag börjar med en resa till Thailand och med TUI som erbjuder ett hotell som erbjuder unika villor i form av lyxiga trädhyddor. TreeHouse Villas Koh Yao ligger precis vid stranden, omgiven av exotiska djungelväxter på ön Koh Yao Nois norra spets i Phang Nga-bukten, mittemellan Phuket och Krabi. Här bor man i rymliga och exklusiva trädtoppsvillor som är designade för vuxna.  



En vecka här för två går på totalt 45.976 kronor, ett boende man bara kan drömma om. Men villorna erbjuder också en egen liten pool att njuta av. Hotellet har också flera olika restauranger att äta på och ett spa där man kan koppla av med olika behandlingar. 




Så här skriver TUI själva:

"Villorna är smakfullt inredda i naturnära färger, halmtak och med en känsla för detaljer. Mellan villorna finns små hängbroar. Alla har havsutsikt och är byggda i två våningsplan, på övre planet finns en balkong och det nedre planet är ett ”öppet plan” med terrass och en privat liten pool – perfekt att svalka sig i under varma dagar".



Vill man lägga till 4858 kronor så får man halvpension på hotellet under veckan för två personer. Och föredrar man helpension går det på 9130 kronor för en vecka för två.

Resan görs med TUIs eget charterbolag TUI Fly och deras Dreamliner, den går direkt Phukets flygplats, tur och retur med utresa den 31 mars 2023.


Dubai med Apollo



Sedan har vi bolaget Apollo och här har jag valt en vecka till Dubai och Förenade Arabemiraten och detta superläckra hotell W Dubai the Palm som verkligen har ansträngt sig för att skapa en spektakulär miljö på alla sätt.





I priset, 32.786 ingår då flyg med Emirates tur och retur, dubbelrum på W Dubai the Palm med begränsad havsutsikt samt halvpension med dine around för två personer en vecka med utresa från Arlanda den 30 januari. 



Halvpensionen (Dine Around) innebär att du äter frukost som buffé i restaurang LIV. Sedan får du en kredit på AED 150 som du kan använda som delbetalning för att äta lunch eller middag i valfri restaurang på hotellet. Krediten kan ej användas för dryck, den betalas separat.




Så här skriver Apollo själva om hotellet:

"W Dubai the Palm är perfekt för dig som vill bo i en häftig miljö där varje centimeter av hotellet är spektakulärt. Ingenting har lämnats åt slumpen på detta exklusiva hotell som kan stoltsera med en stark personlighet och ett par prisbelönta restauranger. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i unikt inredda rum där färgglada möbler och Studio 54 möter modern teknologi. Och utsikten från takterrassen över havet och Dubai skyline är hänförande".


Gran Canaria med Ving


Till sist har jag valt en resa över till Kanarieöarna och ön Gran Canaria och det femstjärniga hotellet Bohemia Suites & Spa mitt i populära Playa del Inglés med Ving. Hit kan du resa som vill ha lyx men ändå inte betala allt för mycket pengar.



I resan som avgår den 14 januari från Arlanda får du betala 22.670 kronor för två personer och då ingår resa med direktflyg dit tur och retur, dubbelrum med utsikt mot trädgård samt frukost i en vecka.




Så här skriver Ving själva om hotellet:

"Bohemia Suites & Spa är ett snyggt designhotell med perfekt läge i Playa del Inglés. Här bor du bekvämt i ett dubbelrum eller en juniorsvit med smakfull inredning. Hotellet har ett välutrustat gym och en avkopplande wellnessavdelning. Här finns även ett fräscht spa, där du kan lyxa till det med en välgörande behandling".




Så här ser ett av rummen ut på hotellet, här finns bland annat vattenkokare samt kaffe och te, badrock och tofflor att låna samt en kuddmeny och kassafack.


Vill ni läsa om fler lyxiga hotell från TUI, Apollo och Ving kan ni göra det här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving, TUI och Apollo samt första bilden Agneta Nisbeth

Kommentarer