Försäljning av julresor redan igång hos FlixTrain

Julen är snart här, ja i alla fall om drygt två månader. Och nu släpper FlixTrain sina jul och nyårsbiljetter mellan Göteborg och Stockholm. 



Biljetterna runt jul släpps på en preliminär tidtabell där mindre justeringar kan komma att ske, skriver tågbolaget i ett pressmeddelande. 

–Äntligen kan vi meddela att årets jul och nyårsresor nu finns till försäljning. Det kan bli några smärre ändringar när Trafikverket har gjort klart sin planering men det kommer inte att påverka våra resenärer i någon större utsträckning. Blir det ändringar så kontaktas berörda resenärer i god tid innan avgång. Vi tror att våra kunder uppskattar att de kan säkra sin julresa i god tid, meddelar Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixTrain. 

Den nya tidtabellen kommer att sträcka sig från den 11 december till januari. Under jul och nyårshelgen kommer det som mest gå sex avgångar dagligen med upp till 36 avgångar per vecka och 532 platser per tåg. 

– Jul och nyårshelgen är årets största reseperiod. Vi sätter därför in extra avgångar veckan innan och under jul och nyår. Vill man resa extra prisvärt i jul så uppmuntrar vi våra resenärer att boka sina biljetter i tid. Med ett biljettpris från 129 kr fortsätter vi att vara Sveriges mest prisvärda tågbolag, avslutar Kajsa Ekelund.


Av Agneta Nisbeth

Foto: FlixTrain 

Kommentarer