Härliga höst - du sprider färgglädje i naturen!

 Häromveckan vandrade jag runt lite i Knivsta, nere vid sjön Walloxen och nedanför Margarethaskolan och det nya bostadsområdet där.




Jag älskar verkligen höstdagar som denna, naturen är så färgstark och ger i alla fall mig lite extra energi, dessutom är jag så lycklig när jag får vandra vid vatten. Just denna dag var det vindstilla och träden speglade sig vackert i sjön. Det fanns också en för mig ny brygga som gick ut i sjön, passar väl perfekt för de som bor i det nya bostadsområdet på kullen ovanför runt Margarethaskolan.




Några skriver Walloxen andra Valloxen, men för mig får sjön heta vad den vill, jag gillar den i alla fall väldigt mycket. Även om jag ännu minns kylan i vattnet när jag lärde mig simma där som barn, dock från en annan badplats än just detta område.



Som ni ser på bilderna här var det en vacker och färgstark höstdag och solen sken svagt över den fina sjön och träden speglade sig fint i vattnet. Det bar heller inte många ute denna morgon så allt kändes väldigt stillsamt. Lite senare avslutade jag med en lunch på det närbelägna Cafe' Paradiso, gott som vanligt.

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer