Jul på Liseberg även 2022 - en sagolik tradition

Lördagen den 19 november öppnar Jul på Liseberg igen. Hela den stora nöjesparken parken byter skepnad och fylls av julstämning med granar, dekor och aktiviteter för både stora och små. 



Förutom julstämningen blir det klappjakt bland julmarknadens bodar, vinteröppna karuseller, skridskoåkning och mycket mer. I år väntar dessutom en nyhet som blir ett magiskt äventyr för hela familjen, men mer än så får vi inte veta ännu. 

- Alla säsonger på Liseberg är speciella på sitt sätt, men julen är nog den vi kan kalla för den mysigaste. Här kommer du in i en förtrollad värld där julstämningen är påtaglig i alla parkens hörn. Dessutom är denna julsäsong något unikt och den mest ambitiösa vi någonsin skapat. Vi har en väldigt spännande nyhet på gång, men vi håller kvar den spänningen lite till... Lotta Carlsbogård, dom är chef Säsonger och Events Liseberg. 

Julsäsongen på Liseberg i Göteborg öppnar den 19 november och håller öppet fram till och med den 30 december. Det finns ett begränsat antal platser per dag. 

Öppettider och tillgängliga biljetter finns på liseberg.se. Årets nyhet släpps vecka 45. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Liseberg

Kommentarer