Nästa år flyger TUI till grekiska ön Karpathos

TUI lanserar nu direktflyg till den grekiska ön Karpathos inför sommaren. Ett nytt resmål för greklandsälskare, här finns gömda stränder, fridfulla bergsbyar och mysiga tavernor. 



Direktavgångarna till Karpathos erbjuds från Stockholm och Köpenhamn under sommarsäsongen 2023, från maj till oktober. Detta är ön för dig som älskar det småskaliga och genuina Grekland. Upptäck gömda stränder med turkost vatten, fridfulla bergsbyar och tavernor med rätter efter mormors recept. Bland TUIs resor till Karpathos kan du välja mellan alltifrån mindre familjedrivna hotell med personlig atmosfär till lägenheter där du kan fixa din frukost själv. Mellan Kreta och Rhodos reser sig Karpathos och ön är näst störst i ögruppen Dodekaneserna. Här vårdas kultur och traditioner, i restaurangköken lagas traditionella rätter av produkter som odlats i närheten och öborna är mycket stolta över sin ö.  

- Det är otroligt kul att vi nu erbjuder Karpathos och breddar vårt utbud i grekiska övärlden, ett fantastiskt resmål för den som älskar Grekland och vill upptäcka något nytt. Karpathos erbjuder något för alla – fina stränder, fantastisk kultur och fina vandringsleder och snorkling för den som önskar en aktiv semester, säger Tommy Serban Kommersiell Direktör på TUI


Av Agneta Nisbeth

Foto: TUI 

Kommentarer