Inga planer för nyår? Fira det utomlands i trevligt sällskap

Det har blivit lite av en trend att flera gruppresebolag nu erbjuder både jul-och nyårsresor utomlands. Här har jag samlat ihop några av dem som erbjuder en resa med en nyårsmiddag någonstans i Europa.




Många kanske inte har någon att fira nyår ihop med och andra vill inte längre bara skåla in det nya året med varandra. Då kanske en nyårsresa med en grupp kanske kan vara något för er? Man kan antingen resa ner med buss eller så med flyg och du möts upp av guide där nere på flygplatsen som tar er till hotellet och sedan erbjuder olika utflykter på plats. Och så på nyårsafton bjuds man på en nyårsmiddag, antingen på hotellet eller så på en restaurang på stan. Här har jag samlat ihop lite av vad de olika bolagen erbjuder i fråga om nyårsresor.




Först ut är Scandorama som erbjuder en hel del olika nyårsresor, här finns möjlighet att uppleva storstäder som Berlin och Estoril men också möjlighet att fira in det nya året med en nyårskryssning i Holland eller på ett slott i Polen.

Läs mer på Scandoramas hemsida här››




Sedan har vi Rolfs Flyg & Buss som också har ett stort utbud av resor inför nyår, här ovan ser ni bara några av dem alla. Här finns storstadsresor till Berlin, Paris, London och Rom men också resor till varmare platser som Spanien och Portugal.

Läs mer på Rolfs Flyg & Buss››




Ni kan också välja bland resorna som Albatros har att erbjuda, här finns möjlighet att åka på en julmarknadskryssning på Rhen, fira nyår i Rom eller så en resa där man kombinerar både jul och nyårsfirande då i ljuvliga Sorrento och Rom.

Läs mer här på Albatros hemsida››

Av Agneta Nisbeth

Foto Agneta Nisbeth samt faksimil Scandorama, Rolfs Flyg & Buss samt Albatros

Kommentarer