Nu är sommarens resor med Inlandsbanan öppna för bokning

Det blev en succé i år, många ville uppleva Sverige från tågfönstret med Inlandsbanan, nu är det möjligt att boka sommarens biljetter.




Så här mitt i julbestyren kan det vara skönt att drömma sig bort ett tag till sommarens resor och äventyr. Sveriges inland och Inlandsbanan har verkligen otroligt mycket att erbjuda, såsom fantastisk natur, ett rikt djurliv, skiftande landskap och massor av fina platser att upptäcka. 

Järnvägen du färdas på är närmare 100 år gammal och bär på en lång och spännande historia som också du och dina medresenärer kommer att få ta del av. Inlandsbanans paketresor är ett mycket bekvämt sätt att resa och upptäcka Inlandsbanan på där boende, aktiviteter och middagar förbokas och ingår i det totala priset. Så här skriver nu Inlandsbanan i ett pressmeddelande

"Luta dig tillbaka, njut av det meditativa skarvdunket och upplev inlandet på ett spännande och unikt sätt tillsammans med människor från världens alla hörn.  Bokningen öppen  Nu har vi öppnat bokningen inför nästa års resor och släpper därmed våra två superfina och populära paketresor: Norr till Söder och Upptäck inlandsbanan".


Av Agneta Nisbeth

Foto: Inlandsbanan 

Kommentarer