Hoppas göra flera resor under året

 Detta år hoppassar verkligen kunna göra några fler resor - både inom Sverige och utomlands. Jag har redan varit i Rom men nu har jag nya planer.




Som ni kanske sett här på sajten har jag redan hunnit med att vara i Italien detta år, men jag vill nu ha några fler resor att längta till. Jag funderar på att resa över till Skottland för första gången, där jag skam och säga ännu inte varit trots att mina förfäder kommer därifrån. Kanske tar jag även en tur över till London där jag inte varit på ett tag.


Sedan vill jag naturligtvis tillbaka till Italien, var vet jag ännu inte men det finns många måsten på min lista, jag vill åter till Florens som är staden jag bodde i under två år på 80-talet. Men naturligtvis längtar jag även åter till mitt älskade Neapel som jag bara måste besöka då och då.


Fler platser på min lista är Rumänien med Bukarest och Transsylvanien under sommaren och så vill jag åter till Dubai i november, så det är en del resor jag drömmer om. Om de blir av eller ej får framtiden utvisa.

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer