Rekordmånga vill åka på yogaresor med Ving

 Aldrig tidigare har så många bokat en yogaresa med Ving och jämfört med 2019, innan pandemin, har antalet platser på yogaresorna ökat med nästan 40 procent. 


Researrangören Ving har nu gjort en storsatsning på yogaresor med nya samarbeten på utvalda hotell samt en kombinerad yoga-vandringsresa på hemmaplan till Åre, skriver de i ett nytt pressmeddelande.

Sedan årsskiftet har antalet sökningar på ving.se ökat med nästan 60 procent jämfört med månaderna före jul och jämfört med 2019, som var det senaste ”normala” året innan pandemin, landar ökningen på 80 procent.  

- 2023 ser ut att bli ett riktigt yoga-år! Yogaresorna har ökat stadigt i popularitet de senaste åren, men efter pandemin ser vi ett rejält uppsving. För oss är det viktigt att skapa möjligheter för alla att kunna vara aktiva under semestern och vi vill på så sätt vara en del i att förbättra folkhälsan. Att möta de ökade behovet som finns kring just avkoppling och återhämtning känns därför helt rätt i tiden och med vår storsatsning vill vi sänka trösklarna för fler att hitta just sin avkopplings- och träningsaktivitet, säger Claes Pellvik, kommunikationschef Ving.   

Under 2023 tror Ving att det kommer bli rekordmånga yogaresenärer som väljer att resa med deras arrangerade yogaresor till någon av de tiotal destinationerna som finns i utbudet. Resorna kommer ledas av flera välkända yogaprofiler och det finns även möjlighet för deltagarna att förutom yogan utforska spännande resmål som Mallorca och Lefkas såväl som Madeira och Kap Verde. I år har antalet platser utökats med 40 procent jämfört med 2019.


Av Agneta Nisbeth

Foto Ving

Kommentarer