Charterbolaget satsar på resor för oss över 55 - Apollo Silver

Resebolaget Apollo lanserar nu sitt koncept "Apollo Silver" med en veckas resor med ett extra brett utbud av aktiviteter anpassade just för oss lite äldre, för åldersgruppen 55+.



Apollo Silver är egentligen en vanlig paketresa med alla dess fördelar, men Apollo säger i ett pressmeddelande att de utöver det erbjuder ett brett aktivitetsprogram anpassat för åldersgruppen 55+. Resekonceptet kommer att erbjudas på utvalda hotell och destinationer under hela året, här ovan ser ni Kreta men man erbjuder även Parga i Grekland som ni ser på bilden nedan.  



- Åldersgruppen 55+ reser som aldrig förr och har blivit kvalitetsmedvetna resenärer som värdesätter frihet och flexibilitet. Detta är grunden för Apollo Silver. Resmål, hotell och aktiviteter är noga utvalda och eftersom det inte är en fast gruppresa kan man själv välja vad man vill göra, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.  



På de utvalda hotellen i Apollo Silver har man satsat lite extra på komfort, så här ska enligt företaget finnas förstklassiga faciliteter, närhet till strand och restauranger och alltid möjlighet till enkelrum, bara för att nämna några plus. Många av hotellen är dessutom prisbelönta och flera är miljöcertifierade.

- Genom Apollo Silver erbjuds gästerna att delta i allt från härliga vandringar, inspirerande gruppklasser och morgonyoga till matlagningskurser och vinprovning. Vi har fokuserat på att utveckla ett aktivitetsprogram som omfattar ett brett utbud av aktiviteter, så att gästerna kan fortsätta med befintliga intressen samtidigt som de upptäcker nya, förklarar Krantz.

Så om ni är intresserade måste ni klicka er vidare när ni bokar resan, på det hotell jag testade, på Kreta, kostade det under 300 kr att beställa 55+ och då ingick en hel massa olika aktiviteter.

Text Agneta Nisbeth

Foto Apollo

Kommentarer