Det har varit en härlig sommar

 Snart är väl sommaren över och vi kan åter klä oss i höstplaggen som i alla fall ännu hänger kvar i garderoben, för här i Uppsalatrakten är det fortfarande sommarkänsla i luften.




Hoppas att ni haft en lika fin sommar som jag. Ännu är den inte riktigt över här där jag bor men jag kan ändå säga att sommaren varit både lång och spännande, för mig alltså. I början på sommaren besökte jag en medeltida marknad här i Knivsta, Husabymarken på Sveriges Nationaldag den 6 juni. Bilden ovan är just från denna dag. 




Kort därefter reste jag iväg på en veckas rundresa i England i juni, närmare bestämt till Devon och Cornwall. Här ovan ser ni ett foto från St Michaels Mount, en ö ute på en klippa i havet dit man kan ta sig bara under ebb, om man vill gå dit vill säga, annars kan man ju åka båt. 




Hela resan var en upplevelse, jag blev helt förälskad i England på nytt, ser så fram emot en bokad resa till Skottland nästa år. Här ser ni mig också under ett besök på Eden Project, en helt unik trädgårdsanläggning under tak, lite som att gå in i ett gigantiskt växthus.




Annars har jag mest njutit av att bara vara i min trädgård, även om vi hade ett torrt och soligt juni så blev resten av sommaren helt perfekt med både sol och regn och sköna temperaturer, perfekt för att äta utomhus eller bara påta i rabatterna.

Jag hoppas att även ni haft en underbar sommar och att hösten blir lika fin den, även om semestern är slut för många av er.

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer