Nu kan ni åter resa till Tunisien med charterbolaget

Tunisien var under en längre tid ett populärt resmål och som mest hade Apollo då flera direktflyg i veckan till det nordafrikanska strandparadiset. Nu kan man åter resa dit.




Researrangören Apollo avslöjar nu i ett pressmeddelande att de åter tagit upp sina resor till Tunisien. Redan den 26 juni gick Apollos första paketresa från Arlanda till Tunisien. För närvarande varar säsongen bara fram till slutet av oktober, men researrangören tittar nu på möjligheten att kunna erbjuda destinationen året runt.

- Saknaden har varit stor, så det här är verkligen en efterlängtad comeback. Tunisien erbjuder den perfekta kombinationen av sol och bad, historia, kultur och gastronomi, vilket tilltalar många. Både barnfamiljer och vuxna trivs här, och med en vänlig prisnivå och soligt klimat året runt tvivlar vi inte på att det kommer att bli en storfavorit igen, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.  




Apollo erbjuder här två semesterorter: Sousse och Hammamet som vi svenskar känner till sedan tidigare. Jag var själv på en resa till området för ett antal år sedan och njöt av fina stränder och härliga spa-besök.

- Det bästa med Tunisien är möjligheterna. Hit kan man förstås resa enbart för vackra stränder, bra hotell eller förstklassiga golfbanor, men om du tar dig förbi strandpromenaderna kommer du att upptäcka ett helt unikt resmål fyllt med spännande kontraster, dofter och smaker du aldrig kommer att glömma, avslutar Krantz.



Av Agneta Nisbeth

Foto Apollo

Kommentarer