Nu är det rea på resor till solen

 Det ska tydligen vara upp till halva priset på resor till solen nu när skolorna startat igen, det berättar resebyrån Ticket i ett pressmeddelande. 




Om ni längtar ner till värmen och har semester kvar att ta ut så är det kanske dags att boka in en ny resa och tjäna lite pengar på kuppen.

- Den som har möjlighet att planera sin semester när många återvänder till arbetet kan spara mycket pengar på utlandsresan. Detta gäller särskilt nu när skolorna har öppnat och efterfrågan på resor minskar, säger Vincent Goodbrand, PR- och Kommunikationsansvarig på Ticket.

Så om du är sugen på att byta miljö kan du just nu boka en semesterresa med flyg och en veckas boende runt Medelhavet för cirka 3000 kr per person.  



- Sensommaren står högt i kurs som en föredragen period att utforska Medelhavsområdet. Under denna tid är temperaturerna betydligt mer behagliga, vilket förhöjer njutningen av utflykter till charmiga byar och andra spännande äventyr. Samtidigt fortsätter vattnet att vara varmt nog för långa badstunder, säger Vincent Goodbrand.

Ticket berättar att det under sommaren har varit en ökad efterfrågan på storstadsresor inom Europa och känner man mer för en weekend i till exempel Rom (som ni ser på bilderna i artikeln) så kan även ni dra nytta av de sänkta priserna, särskilt kortare resor till vackra städer i Östeuropa är populära skriver resebyrån. Priserna till platser som Prag, Krakow, Warszawa och de baltiska huvudstäderna har sjunkit betydligt under de senaste veckorna.  

Hit åker vi under sensommaren:  

1 Malaga (Ny) 

2 Mallorca (1) 

3 Alicante (Ny) 

4 Cypern (6) 

5 Kreta (2) 

6 Bangkok (3) 

7 Rhodos (8) 

8 London (7) 

9 Barcelona (Ny) 

10 Rom (Ny)

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer