Apollo satsar vidare på mogna resenärer

Researrangören Apollos fortsätter sin satsning på mogna resenärer över 55 år. Nu lanserar de tre helt nya resmål för "Apollo Silver": Gran Canaria, Teneriffa och Madeira.



Som ni kanske läst här tidigare på sajten så lanserade Apollo i höstas sitt nya resekoncept som vänder sig till resenärer över 55 år: Apollo Silver. Det är traditionella paketresor med åldersanpassade aktiviteter - inklusive allt från sportaktiviteter till gastronomiska upplevelser.  Nu utökar Apollo konceptet till att även omfatta vintersäsongen på resmålen: Gran Canaria, Teneriffa och Madeira.    

- Det är ingen slump att det är just på dessa resmål som vi nu lanserar Apollo Silver. Gran Canaria och Teneriffa är bägge stora favoriter bland vuxna resenärer under vintermånaderna, och bägge erbjuder ett brett utbud av fantastiska sevärdheter, kultur och gastronomi. Dessutom är Madeira ett fantastiskt resmål för aktiviteter. Den kontrastrika naturen här ger spektakulära upplevelser, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.  

Konceptet ska enligt Apollo erbjudas som ett komplement till själva resan och du väljer därför själv vilka aktiviteter, utflykter och upplevelser du vill ta del av. Apollo Silver erbjuds endast på ett fåtal noggrant utvalda hotell med hög kundnöjdhet.    

- Samtidigt strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och hotell, så att det finns något för alla plånböcker och smaker. På Gran Canaria har vi till exempel valt ut två av våra mest populära hotell för vuxna: Marina Bayview och Maracaibo. På Teneriffa erbjuds Apollo Silver på vårt eget Mondo Selected-hotell Atlantic Holiday, medan du på Madeira kan bo på Apollo Sports-hotellet VIDAMAR Resorts Madeira, säger Krantz 

Av Agneta Nisbeth

Foto Apollo

Kommentarer