TUI satsar mer på resor till USA

Längtan efter en semesterresa till USA har ökat och detta gör att TUI nu lanserar åtta nya amerikanska destinationer från och med i höst. 


TUI skriver i ett nytt pressmeddelande att i år har bokningarna till USA mer än fördubblats för dem, jämfört med föregående år. Så TUI har därför valt att utöka sitt utbud med åtta nya destinationer. Sedan tidigare erbjuder resebolaget destinationerna New York och Florida, men nu kan man även boka sin nästa semester till städer som Los Angeles, Boston, San Diego, San Francisco, Chicago, Las Vegas, Washington D.C och New Orleans. 

– Vi följer ständigt efterfrågan och vilka resmål som trendar bland svenskarna för att kunna utöka vårt utbud med nya destinationer. USA är ett mångsidigt och spännande resmål och finns fortfarande med på mångas bucketlist. Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda ännu fler destinationer till USA, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.  

Och det är nu man väljer att resa, för oktober och december hör tydligen till de mest populära månaderna för TUI:s svenska kunder att besöka USA och upplevelser står ofta i fokus.  

– Många av våra USA-resenärer väljer exempelvis att boka biljetter till populära sevärdheter via vår upplevelseplattform, bland annat inträde till Walt Disney World eller Frihetsgudinnan. Även bokning av hyrbil är vanligt, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI. 


TUI:s nya destinationer till USA hösten 2023 

Boston (direktflyg från Köpenhamn) 

Chicago (direktflyg från Stockholm och Köpenhamn) 

Las Vegas 

Los Angeles (direktflyg från Köpenhamn) 

New Orleans 

San Diego 

San Francisco (direktflyg från Köpenhamn) 

Washington D.C (direktflyg från Köpenhamn)  



Av Agneta Nisbeth

Foto TUI

Kommentarer