Önskar er alla en riktigt God Jul!

 Nu är det bara en dag kvar till julafton, dan före dan. Vi har fått en massa ny snö igen efter förra veckans regn så det blev en vit jul för oss här i Knivsta.



Vackert är det ute, även om jag inte är någon större älskare av vintern. Det ser verkligen ut som ett klassiskt julkort utanför fönstret. Snön vräkte ner under hela fredagen och det ska tydligen fortsätta snöa idag lördag.



Så ska ni ut på vägarna idag eller senare i veckan så ta det riktigt lugnt, det är inte kul att få problem i trafiken. Igår var det halt på vägbanorna och det blir säkert inte bättre idag, speciellt besvärligt är det när mörkret faller och det snöar för för fullt. Ta tid på er och njut av ledigheten istället för att rusa runt till olika platser.




Om ni nu inte jobbar förstås, minns att jag arbetade nästan varje julhelg, dock oftast hemifrån tack och lov men ändå. Som journalist måste man alltid hålla koll på omvärlden. För mig som numera är ledig varje dag finns det tid över att göra massor av kul saker, som att måla och läsa. För att inte tala om att resa. 



Jag hoppas ni alla får en riktigt fin jul, vad ni än gör och var ni än befinner er!!

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer