Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt år!

 Nu är det snart slut på det här året och vi får välkomna in 2024. Vad ni än gör under kvällen och natten den 31 december så hoppas jag ni får ett riktigt fin kväll och ett fortsatt Gott Nytt år!




Många av er kommer säkert att festa in det nya året och ha kul tillsammans med vänner, äta god mat och om ni bor i någon stad kanske också titta på eventuella fyrverkerier och andra evenemang som erbjuds inför det nya året. Andra av er kommer kanske sitta ensamma eller med någon partner under natten och titta på tv eller kanske sova som jag gjorde för något år sedan. 


Några av er också kommer att arbeta hela natten och slita inom vården eller hos polisen, köra buss, snöplog eller ambulans, bara för att nämna några av alla exempel på helgjobb. Jag hoppas kvällen och natten inte blir allt för jobbig!

Ska väl också tillägga att bilden här i texten är en rund målning jag gjort i olja, med en förhoppning om bättre tider.


Förra året firade jag nyår i Rom, jag tog en resa dit med bolaget Rolfs Flyg & Buss som ordnar speciella Nyårsresor i grupp. Detta innebar att jag som reste själv ändå fick uppleva en festlig kväll på vårt hotell med en flott middag med vin och bubbel tillsamman med de andra i gruppen. Efter maten gick vi upp till takterassen för att blicka ut över staden vid 12-slaget för att spana in alla fyrverkerier. En dylik resa rekommenderas verkligen för den som är singel och inte vill fira nyår på egen hand!




Vad ni än gör hoppas jag på att ni får inte bara en fin kväll utan jag önskar er också ett riktigt gott nytt år! Själv hoppas jag också på ett år med några nya spännande resor här i Europa. Jag tror jag avstår att resa längre bort runt jorden, det har jag ju ändå gjort tidigare i livet. 


Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer