För den som vågar - nu finns destination okänd hos Apollo

Företaget Apollo lanserar nu ett helt nytt spännande sätt att resa - destination okänd! Allt efter det nya resekonceptet Live a Little.



Apollos kunder kan nu boka och låta ödet (och reseföretaget) bestämma destination. Det enda man själv kan styra över är datum när man vill resa. Kan ju passa om man är två och osäker på vad man vill åka. Nu får ju ödet bestämma istället.

– Med dessa resor vill vi utmana våra kunder att våga ta steget ut i det okända, att öppna upp för nya äventyr och upplevelser, att Live a little! Det är en suverän möjlighet att hamna på en plats man annars kanske inte besökt, att hitta nya smultronställen, att slippa välja och bara njuta, förklarar Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Kanske hamnar du i vackra Kroatien?

Det är kunden som själv väljer vilken nivå av våghalsar de vill vara, för antingen betalar de 2000 kronor och hamnar precis var som helst i Apollos ordinarie utbud eller så betalar de lite mer, 3000 kronor, och är garanterade att hamna på ett hotell med minst 4 stjärnor.


Destinationen kommer dock att förbli okänd fram tills senast 14 dagar innan avgång.  Live a little-resorna kommer att avgå från Arlanda, Landvetter och Kastrup mellan veckorna v16 -22 och v37-42 – bokningen stänger 35 dagar innan avgång.

Så här fungerar det:
1. Välj mellan Live a little och Live a little PLUS.
2. Välj vilken vecka du vill åka (du kommer åka någon dag mellan tors-sön vald vecka, reslängd är en vecka).
3. Senast två veckor innan avresa får du veta exakt avresedag och din destination.
4. Live a little!

Läs mer här››

Text Agneta Nisbeth
Foto: Apollo och Agneta Nisbeth

Kommentarer