Vågar du åka iväg på hemlig resa med Oldsberg och Hellberg?

Som vi tidigare berättat satsar Apollo på resor till hemlig ort, nu hakar även reseföretaget Rolfs Flyg & Buss på trenden. Nu kan ni verkligen ställa er frågan - Vart är vi på väg!


Genom tv känner vi programledarduon Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg när de tog med tävlande och tittare på okända resor runt om i världen. Genom Rolfs Flyg & Buss kan nu resenärer uppleva spänningen tillsammans med programledarna. Företaget arrangerar nämligen en resa tillsammans med den populära duon. Resans destination är naturligtvis hemlig, det enda vi vet är att den går någonstans i Europa.

Här en bild från Kroatien, som jag tagit. Är det hit de är på väg?

Resan som heter ”Oldsberg & Hellberg – Vart är vi på väg?” avgår med flyg från Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn mot en hemlig destination någonstans i Europa. Därefter går resan vidare med buss tillsammans med Oldsberg och Hellberg som tar på sig reseledaransvaret under resan som sedan med flyg tillbaka till Sverige.

 – Jag vet nästan aldrig vart jag är på väg när jag färdas med min trogne följeslagare Björn. Det gäller i högsta grad den här gången också. Däremot vet jag hur spännande, informativ och oförutsägbar resan kommer att bli, säger Ingvar Oldsberg.

Ingen vet var man är på väg, kan det vara till de vackra alperna?
I beskrivningen av resan kan man läsa: Packa väskan och passet för nu ger vi oss av mot nya äventyr och erfarenheter med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg. Oldsberg avslutar också med: ”Vi ser fram emot att engagera er utan att för tillfället leverera en enda ledtråd. Vi ses!”

Faktaruta: Resan ”Oldsberg & Hellberg – Vart är vi på väg?” har avresedatum 6 maj och hemfärd 10 maj. Utöver ett hemligt reseprogram tillsammans med reseledarna Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg ingår flyg tur & retur, 4 övernattningar, 4 frukost och 4 middagar.

Läs även artikeln om Apollos satsning på resor med hemlig ort här››


Text Agneta Nisbeth
Foto: Rolfs Flyg och Bussresor

Kommentarer