Några specialutvalda hotell i sommar - med Tui

Reseföretaget Tui har själva valt ut några grekiska boutique-hotel med både stil och charm. Kanske något kan passa i sommar?

Doryssa Boutique heter detta hotell på Samos.
På Samos ligger Doryssa Boutique, ett barnfritt, nyrenoverat bohem-chict hotell med bara 25 rum och en stor pool. Nespressomaskin finns på rummet, inredningen är läcker och så finns stora, sköna sängar. Vill du lyxa till det kanske ett rum med egen pool kan passa?  Hotellet ligger endast 5 minuter från flygplatsen och det är mindre än 2 km in till staden Pythagorian.

Boutique 5 Hotel ligger på Rhodos.
I Kiotari på Rhodos hittar du Boutique 5 Hotel. Även detta är ett barnfritt och lyxigt hotell med spa, champagnebar och en härlig havsutsikt. Det finns runt 40 rum, alla med modern inredning, vissa med privat pool. På hotellet finns ett mindre gym, yoga, tennis, inomhuspool och cykeluthyrning. Till  sandstranden har man bara 500 meter och från poolen har du en panoramavy över havet.

På Kos ligger Lango Design Hotel.
Med privat strand på Kos ligger detta Lango Design Hotel & Spa. Poolområdet har en snygg design och här finns härliga solstolar för två, hotellet är för vuxna och transfer hit tar bara 30 minuter. För en mer privat känsla går det även här bra att boka ett rum med helt egen pool.  Lango Design Hotel & Spa har förutom sitt spa också ett gym och en egen vinkällare. Maten lagas i ett öppet kök och de är specialiserade på Medelhavsmat.

Aloe Boutique Suites finns på Kreta.
Aloe Boutique Suites är helt nybyggt och ligger i Almyrida på Kreta. Hotellet är designat för vuxna och för den aktiva finns ett gym med personlig tränare, cykeluthyrning och vindsurfing för den som önskar.  Här kan du boka ett dubbelrum eller egen etagevåning på två plan. Hotellet ligger mer eller mindre på stranden och runt hotellet finns mysiga grekiska tavernor.

Airis Boutique & Suites fligger på Kreta.
En kort resa från Chania på Kreta ligger vuxenhotellet Airis Boutique & Suites med 55 rum. Här är poolområdet, rummen och sviterna modernt designade.  Här kan du välja balkong eller markterrass. Till Chania tar du dig lätt med taxi, dit det är endast är 4 km. Men hotellet ligger i mysiga Agii Apostoli där du hittar små badvikar, tavernor och caféer så det är lika kul att stanna i området.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Tui

Kommentarer