Nu kommer det peruanska köket till Atlantis i Dubai

En spännande matnyhet för alla foodies! Snart kommer den kände peruanske kocken Gastón Acurio till hotell Dubai, till hotel Atlantis nya hotellconcept som öppnar nästa år.


Under slutet av nästa år, 2020 kommer en ny restaurang Le Mar, att öppna på The Royal Atlantis Resort & Residences. Där kommer man att få lära känna det peruanska köket och kocken Gastón Acurio. Maten kommer givetvis stå i fokus men även själva restaurangen blir något alldeles speciellt med sin nyskapande design.


Gastón Acurio öppnade sin första restaurang 1994 i Lima och hans namn blev snabbt synonymt med den nya spännande matkulturen i Syamerika - och givetvis i hemlandet Peru. Idag har har 50 restauranger över hela världen, varav flera i USA.

Himmelriket för den som älskar ceviche 

Den nya krogen som han kommer driva i Dubai på The Royal Atlantis Resort kommer att ge en känsla av Fisherman's Wharf med material som järn, trä, cement och sten i olika form. Maten kommer att bestå till stor del av havets läckerheter, mycket i okokt form som ceviche och andra läckerheter.



The Royal Atlantis Resort & Residences kommer att stå klart nästa år och ligger alldeles bredvid det legendariska hotellet Atlantis the Palm i Dubai.

Text Agneta Nisbeth
Foto: Atlantis pressbilder

Kommentarer