Golfresa till tre olika banor i Algarve - med halvpension

Är ni intresserade av att spela golf i ett varmt klimat under kyliga mars nästa år kanske denna resa till Portugal med Rolfs Flyg & Buss kan passa?


Golf i Portugal

Jag har som ni kanske redan sett gjort en serie med utvalda resor från de olika gruppresebolagen som arrangerar rundturer med buss runt om i världen, förut skrev jag om en unik resa på Irland för alla fans av Games Of Thrones som ni kan läsa om här››.

I denna resa som tar er till södra Portugal får ni spela golf på tre olika banor som alla har sin egen karaktär. Banorna - Morgado Golf Course, Álamos Golf Course och Salgados Golf Course - bjuder på olika utmaningar och här finns mycket att hämta för alla spelare. Den gemensamma nämnare för dem är det härliga landskapet och det milda klimatet, perfekt under mars månad som annars inte är så skön härhemma i Sverige. Man bor under sju nätter på fyrstjärniga Morgado Golf Hotel och här finns två utomhuspooler, restaurang och barer.


På hotellet får ni hämta kraft och inspiration till nästa rond i en vacker och avkopplande miljö.

Man landar på flygplatsen i Faro och hotellet där man tillbringar sin golfvecka ligger mellan kuststaden Portimão och bergskedjan Monchique. Det är ett fridfullt och harmoniskt landskap som domineras av oliv-, pinje- och citrusträd. Till Portimão och den charmiga fiskebyn Alvor är det cirka 20 minuters bilresa. Längs kusten finns fina sandstränder som samsas med dramatiska klippor och ett skummande hav, vars vågor lockar surfare från hela världen.

Resan - Golf Algarve med Rolfs Flyg & Buss - Kostar 10.625 kr från Arlanda och då ingår följande: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 5 rundor golf på Morgado Golf Course, Álamos Golf Course eller Salgados Golf Course · plus en golfvärd

Av Agneta Nisbeth

Foto: Rolfs Flyg & Buss



Kommentarer