Ving fortsätter satsningen på Sverige

Charterbolaget Ving lanserar nu två nya hotell med barnens favoriter Lollo & Bernie, Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm inför höstlovet vecka 44.

Quality Hotel 11 I Göteborg


Sommarens reserestriktioner och pandemin COVID-19 har satt stopp för många barnfamiljer som hade bokat en resa till något av Vings familjehotell vid Medelhavet. Ving har därför låtit Lollo & Bernie komma till Sverige och i samarbete med Nordic Choice har satt ihop paket med 2-3 övernattningar på olika hotell runtom i landet. 


– Det är väldigt roligt att se att så många har valt att tillbringa sommaren med våra populära maskotar Lollo & Bernie. Att vi nu kommer att kunna erbjuda två hotell i Stockholm och Göteborg lagom till höstlovet känns fantastiskt. Det blir Meet & Greet, Kids Club (0-7 år) och Teen Lounge (8-11 år) alla dagar under vecka 44. Man kan välja mellan två eller tre nätters-paket med hotellövernattning och i det ingår frukost alla dagar samt ett antal middagar beroende på hur länge man stannar, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef Ving.  


Varje år har tusentals familjer träffat på maskotarna Lollo & Bernie på Vings olika familjehotell, Sunwing Family Resorts runt om i Europa. I sommar har Lollo & Bernie funnits på ett flertal Nordic Choice hotell i både Sverige och övriga Norden med flera tusen Ving-gäster.  

Vi kan tillägga att hotellpaketen med Lollo & Bernie för Quality Hotel 11 i Göteborg och Clarion Hotel Sign i Stockholm gäller under perioden 23 oktober – 1 november 2020.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer