Den populära serien spelas nu in på Rhodos

På grund av pandemin ställdes förra årets säsong av Bachelor Sverige in men i höst är programmet tillbaka tillsammans med premiären av Bachelorette Sverige och nu spelar man in på ön Rhodos.



Redan nu är inspelningarna i full gång och kärleksäventyren utspelar sig detta år på den populära ön Rhodos i Grekland - och nu i samarbete med charterbolaget Apollo. Under bästa sändningstid i höst kommer tittarna få följa de två huvudpersonerna, Bachelor Simon Lindström och Sebastian Martinsson samt Bacheloretten Julia Franzén i deras jakt på kärlek.  

– Vi är väldigt glada att ha fått chansen att ännu en gång få samarbeta med produktionsbolaget Warner Bros. 2018 utspelade sig bacheloräventyret i Epirusregionen i de mycket omtyckta orterna Parga och Sivota, denna gång har valet fallet på Rhodos. Rhodos är en av Greklands mest mångsidiga öar och attraherar både en internationell och en inhemsk publik. Ön har mycket att erbjuda av såväl romantiska miljöer och natursköna upplevelser som trendiga hotell, moderna restauranger och charmigt folkliv, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.  

Rhodos tillhör ögruppen Dodekaneserna, Tolvöarna, och har under många år varit en av Greklands mest älskade semesteröar. Här finns både berg och hav, okända och kända småöar på dagsavstånd, historiska sevärdheter och arkeologiska platser, stadsliv i Rhodos stad och vardagslunk i byarna, ger stora möjligheter till romantiska dater och fina upplevelser. Programmet och var kärleksparens dater ska äga rum har planerats och valt ut i samverkan mellan Apollo och Warner Bros för att ge en rättvis och inspirerande bild av allt Rhodos har att erbjuda.  

– Tack vare Apollos engagemang och kunskap om Rhodos och Grekland, har vi lyckats fånga unikt vackra miljöer och skapat bra förutsättningar för kärlek för våra bachelors. I år ser vi även fram emot att ta del av Bachelorette som gör efterlängtad comeback i tablån med ännu mer Rhodosinspiration och starka känslor, säger Angelica Wallgren, programchef Warner Bros Sverige.  

Vi kan väl tillägga att Bachelor och Bachelorette sänds i höst på Sjuan. Programmen kommer också att finnas tillgängliga på TV4 Play.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer